tiistai 23. huhtikuuta 2013

Se "pakollinen" aloituspostaus

Ensiksi muutama sananen itse kirjoittajasta. Täältä ruudun toiselta puolelta löytyy 21-vuotias tietojenkäsittelytieteiden opiskelija Oulusta. Allekirjoittaneen harrastuksiin kuuluvat pelaamisen lisäksi frisbeegolf sekä jossain määrin myös valokuvaus. Ja pelaamisella tarkoitan siis PC-pelaamista. Konsoleihin ei kirjoittaja ole koskenut sitten Playstation 2:n. Peligenreistä erityisen lähellä sydäntä ovat niin perinteiset FPS- ja toimintapelit, kuin myös rooli- ja strategiapelit.

Ja ennen kuin kukaan ehettää kysymään, niin ei, en kirjoita tätä blogia omalla nimelläni ja haluan korostaa, että kaikki yhteneväisyydet mahdolliseen tosielämän henkilöön ovat silkkaa sattumaa. Jaa, että miksikö? Oscar Wildeä lainatakseni: "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask and he will tell you the truth".

Vielä muutama sananen blogin aihepiiristä. Tämä blogi tulee ainakin näin ennakkosuunnitelmien valossa sisältämään pääosin kirjoituksia digitaalisesta maailmasta sekä pelaamisesta. Välillä saatan toki tarttua myös muihin ajankohtaisiin tai muuten allekirjoittanutta kiinnostaviin aiheisiin, vaikka ne eivät aina suoranaisesti liittyisivätkään blogin aihealueeseen. Voin jo nyt kohtalaisen varmasti luvata, että näin kesää lähestyttäessä, tänne blogiin voi hyvinkin ilmestyä juttua frisbeegolffista. Joka tapauksessa en halua vielä näin aikeisessa vaiheessa rajata blogin aihealuetta turhan tarkasti. Palaute on toki myös aina tervetullutta ja kirjoituksia saa myös kommentoida, kunhan pitäytyy netiketissä. Kommentoinnista sen verran, että pidätän itselläni oikeudet poistaa asiattomat tai loukkaavat viestit kommenteista. Huomaathan myös, että kommentin lähettänyt henkilö on itse juridisessa vastuussa lähettämänsä kommentin sisällöstä.

Kerrottakoon vielä sen verran, että aikaa kirjoitella löytyy itseltäni kohtuu vaihtelevasti. Välillä sitä ei ole käytännössä ollenkaan ja toisinaan aikaa löytyy yllin kyllin. Yritän kuitenkin parhaani mukaan kirjoittaa tänne niin usein kuin vain suinkin pystyn ja asiaa löytyy. Siinä taisikin olla kaikki tällä kertaa.

See you At Respawn!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti